Duurzaam en Milieu Bewust​

Wij hebben onze fabrikanten nauwkeurig geselecteerd. Er is niet alleen gekeken naar betrouwbaarheid en kwaliteit maar ook of er na is gedacht over duurzame en milieu bewuste productie.

Het Dawn matras is van de beste materialen gemaakt waardoor het matras volledig te recyclen is.

Indien gewenst nemen wij jouw oude matras GRATIS retour. De grondstoffen die uit jouw oude matras herwonnen worden gaan naar gespecialiseerde hergebruikers die er nieuwe producten van maken. 

Nooit in een kleine doos!

Bij Dawn brengen we de kwaliteit niet in gevaar door jouw nieuwe matras in een kleine doos te stoppen zoals de concurrentie. Met 150.000 kilo wordt een nieuwe matras plat gedrukt en opgerold om in een doos te passen. Een matras verliest daardoor al 1/3 van zijn veerkracht. Maar de opslag en transportkosten zijn wel laag.
Jouw voordeel bij Dawn: Je krijgt een echte nieuwe matras

Gewicht is kwaliteit!

Het gewicht van je matras zegt direct iets over de kwaliteit. Een Dawn matras is gemiddeld 10 kilo zwaarder dan een matras van de concurrentie. Het Ultra Support Foam© dat gebruikt wordt heeft een zeer hoog soortelijk gewicht (SG- waarde).
Jouw voordeel: Langere levensduur, beter comfort

Dit krijg je extra!

Bij Dawn Sleeping betaal je niet om je oude matras mee te geven. Wij doen dit wel gratis. Bij het bezorgen ontvang je persoonlijk advies van één van onze specialisten en daarna wordt, indien gewenst, het matras volledig ingesteld qua comfort wat het beste bij jou past.
Jouw voordeel: volledig gemak

Winkelwagen
Scroll naar boven