Bestellen en betalen

Bestellen

Bestellen doe je met een paar klikken.


1. Kies je product
Kies het product dat je wilt aanschaffen door op de bestelknop te klikken.


2. Gegevens invullen
Vul je persoonlijke gegevens in en selecteer een betaalmethode die je wilt gebruiken. Voordat je je product(en) gaat afrekenen is het belangrijk om je bestelling goed te controleren. Heb je de juiste maat geselecteerd en zijn jouw adresgegevens correct. Je kunt je bestelling nog eenvoudig wijzigen. Is je bestelling juist ga dan verder naar afrekenen.


3. Afrekenen
 Afrekenen gebeurt veilig via jouw eigen bank. Bedankt voor je bestelling. Je ontvangt nu een bevestiging per e-mail. Heb je vragen over je bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Betalen

Betaal bij ons met de betaalmethode die jij wenst. Je kunt zowel vooraf als achteraf betalen. Wij maken altijd gebruik van een beveiligde betaalomgeving waardoor jouw gegevens extra beveiligd zijn.


Betaalmethoden:

  • iDEAL
  • in3 (betaal in 3 termijnen)
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Bancontact

Je betaalt bij ons nooit extra kosten voor het gebruik van een bepaalde betaalmethode. 

Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen opwerkt. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen.

Bancontact
Bancontact werkt vergelijkbaar met iDEAL. Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten.

In3
Als je kiest voor In3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.

Maestro
een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door de consument kunnen worden teruggedraaid.