Klantenservice

Klantenservice

Wil je hulp bij de aankoop op Dawnsleeping.com of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je vragen over je bestelling, levering of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar iedere werkdag van 10.00 tot 17.00 uur op nummer 026-8446411 of stuur een mail naar info@topsleep.nl.

Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht van veel gestelde vragen kun je mogelijk het antwoord op jouw vraag vinden. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of bel 026-8446411 ons gerust. Wij helpen je graag verder.

Verzending

Wat zijn de kosten van het verzenden?

Alle producten van Dawn Sleeping worden gratis verzonden en of bezorgd.

Wat is de levertijd?

Wij hebben het kussen op voorraad en plaats je je bestelling voor 16.00 uur. Dan verzenden wij de producten dezelfde dag. De bestelling wordt dan de volgende dag afgeleverd. Het matras wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Tijdens de feestdagen kan het zijn dat jouw product vertraging heeft. Door de drukte bij de pakketdiensten kunnen we levering van de volgende dag in huis niet garanderen. Leveringen kunnen met de feestdagen iets langer duren. Onze excuses voor het ongemak

Wat als mijn product niet op tijd geleverd is?

Wij vragen e dan om nog één dag langer te wachten op je bestelling. Het kan namelijk komen door drukte bij DHL. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag even met je mee!


Garantie

Zit er garantie op mijn product?

Dawn Sleeping hanteert de wettelijke garantie. Dit betekent dat je in alle redelijkheid een goed product mag verwachten. Voor deze producten geldt ook een fabrieksgarantie. Binnen deze garanties kijken we naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld het leveren van een vervangend of een gelijkwaardig product. Wanneer vervangen niet mogelijk is heb je recht op restitutie van je aankoopbedrag.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Via de contactpagina kun je contact opnemen. Op werkdagen zijn wij van 10.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 026 - 844 64 11
Wanneer wij niet opnemen kun je de voicemail inspreken en dan bellen wij z.s.m. terug.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja dat kan binnen 1 uur na het plaatsen van de bestelling. Bel ons even wanneer jij je bestelling wilt annuleren. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur op nummer 026 - 844 64 11. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@topsleep.nl

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet helemaal tevreden? laat het ons dan weten via e-mail (info@topsleep.nl) of bel ons even op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur (026 - 844 64 11).
Op de retourneren pagina kun je ook meer informatie vinden.

waar kan ik mijn klacht indienen?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

Wil je naar aanleiding van een klacht een artikel retourneren dan kun je naar de routerneren pagina gaan. voor meer informatie.

Je kunt je klacht mailen naar: info@topsleep.nl, telefonisch: +31-26 844 6411 of per post aan ons indienen.

Onze medewerkers nemen iedere klacht uiterst serieus en wij zullen jouw klacht binnen 5 werkdagen bespreken en afhandelen. Binnen deze termijn zullen wij je op de hoogte stellen van de oplossing.

Klachtenadres post:
Dawn Sleeping
Boulevard-Heuvelink 24
6828 KP Arnhem

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (https://www.degeschillencommissie.nl/). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).