Levering en verzending

Wat gebeurt er wanneer ik niet thuis ben bij bezorging?

Als klant ontvang je bij een pakketbezorging van ons een track & Trace code. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij je buren kan afgeven, dan bezorgt DHL je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. DHL laat dan een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.

Welke verzendmethode gebruiken jullie?

Wij verzenden onze pakketten met DHL. Bij de verzending ontvang je een Track & Trace code, waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de deze Track & Trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaald bij ons geen verzend en-of leveringskosten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij hebben het kussen op voorraad en plaats je je bestelling voor 16.00 uur. Dan verzenden wij de producten dezelfde dag. De bestelling wordt dan de volgende dag afgeleverd. Het matras  wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Tijdens de feestdagen kan het zijn dat jouw product vertraging heeft. Door de drukte bij de pakketdiensten kunnen we levering van de volgende dag in huis niet garanderen.   Leveringen kunnen met de feestdagen iets langer duren. Onze excuses voor het ongemak