Dawn Sleeping

Goed slapen voor een gezonder en gelukkiger leven!

Over Dawn Sleeping

In 1960 starten onze opa Jacob Damminga en vader Jan Damminga in Arnhem een textiel en beddencentrum. Wij als kleine ondernemers mochten mee naar de winkel om daar het vak te leren. En zo is onze passie voor slapen ontstaan. De twee ondernemers Alex Damminga en Reinhold Damminga zijn samen Dawn Sleeping begonnen om kwaliteits slaaproducten online aan te bieden.


Visie en Missie

Wij geloven dat een goede slaap mensen gezonder en gelukkiger maakt!

En een wereld met meer gelukkige mensen is een beter wereld.  


Wij willen dat jij elke ochtend weer fit en uitgerust wakker wordt zonder nekklachten, hoofd- en of rugpijn. 


Dit doen wij door het aanbieden van specialistische slaapproducten die garant staan voor een goede nachtrust en die je op jouw specifieke wensen en behoeften kunt aanpassen. 


Slapen is onze passie en dit vak beoefenen wij al meer dan 25 jaar uit!


Alex Damminga slaapexpert Damminga Arnhem

Over Alex Damminga

Mijn naam is Alex Damminga en eigenaar van Dawn Sleeping. In 1960 starten mijn opa en vader een textiel en bedden winkel in Arnhem. Ik zit al meer dan 25 jaar in het slapen vak. Van jongs af aan is het slapen vak mij met de paplepel ingegoten. En zo is mijn passie voor slapen ontstaan.


Door de jaren heen ben ik  Sales Manager geweest van gerenommeerde matrassenfabrikanten en in 2021 heb ik samen met mijn broer de beddenspeciaalzaak van Topsleep in Arnhem overgenomen. 

Wat anderen over ons zeggen

Slaap nu ongelooflijk lekker
Moest even wennen maar slaap nu ongelooflijk lekker en eindelijk weer hele nachten achter elkaar door,.....fijn dat het matras aanpasbaar is en super bedankt voor het fijne contact en de service.
A. Tabak
Prima kussen, goede service
Prima kussen
Mooi dat je het kan uitproberen maar na 1 nacht wisten wij het al🤗
Snelle levering en goeie service
Familie van Rooijen
Kussen makkelijk aan te passen
Snelle levering na bestelling. Echt goed over het ontwerp nagedacht. Kussen wordt met met meer dan voldoende vulling geleverd. Eenvoudig daarna zelf aan te passen naar je eigen hoogte. Ik heb dit in meerdere etappes gedaan en uiteindelijk de juiste hoogte gevonden. Ik ben erg tevreden over de aankoop en service.
Lianne